Voorstellen

Dirigent Menno Hakvoort

Menno Hakvoort is geboren op 13 november 1955 op Urk. Zo rond zijn elfde jaar begon Menno met het bespelen van een harmonium. Zijn ouders waren namelijk in het bezit van een harmonium. Toen de vader van Menno zei: ‘Dat ‘ding’ gaat de deur uit, want er speelt toch niemand op’, was dat voor Menno reden genoeg om zich het spelen eigen te maken. Menno probeerde dit in eerste instantie zelf. Later kreeg hij orgelles van Henk Harteveld en Teun Bakker.

De muziek had Menno te pakken en hij volgde de volgende studies: Koordirectie aan de Muziekschool in Kampen, een 3-jarige dirigentenopleiding bij de Stichting Nederlandse Korenorganisaties in Zwolle, een jaar de vervolgopleiding koor- en orkestdirectie in Utrecht. Hij ontving les van Harry Camstra (koorvorming, algemene muziekleer en muziekgeschiedenis), Klazine van der Vinne (zangles), Frans Schouten (zangles), Ohne Wierdsma (koorvorming), Jan Eelkema (slagtechniek).

Menno Hakvoort is in 1992 begonnen met Gospelgroep Promise.

 

 

Band

Pianiste: Irma v/d Berg, Basgitarist: Arjan Meun Gitarist: Dirk Koffeman Violiste: Rietje v/d Kraats, Drummer: Frans Esveld

 

Koor